Witam, jeśli ktoś z Was szuka dobrej kliniki dentystycznej, to polecam tą: miałam bardzo skomplikowany problem, wielu dentystów nie chciało podjąć się leczenia. Dopiero tutaj mi pomogli. Bardzo dobrzy fachowcy i najnowocześniejsze metody.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dobra klinika
Zwiń
X
-
Tak ostatnio zauważyłem, że pacjenci dzielą się na dwa typy: zadowolonych i niezadowolonych. Niezadowoleni psioczą a zadowoleni chwalą. Ja należę do tych zadowolonych - w spotkałem się z taką życzliwością i profesjonalizmem, że aż do tej pory jestem pełen podziwu.
Komentarz
-
Ja za bardzo zaawansowane ubytki z piaskowaniem w świetnym gabinecie, gdzie przy okazji leżysz i oglądasz sobie Netflixa podczas zabiegu, płaciłam 350, znieczulenie w cenie. Tylko to często nie była jedno miejsce na zębie do zrobienia, stąd cena. Po dwóch latach zęby dalej pięknie zdrowe, a było to wyzwanie dentystyczne.
Za kanałowe płaciłam ponad 1000.
Kontrola ze wszystkimi zdjęciami 200.
A chodziłam do tego stomatologa w Krakowie
Komentarz
-
Ja szukając dobrego stomatologa trafiłam na ofertę Centrum Medycznego CortenMedic. Od zawsze miałam problemy ze zgryzem, ale jednocześnie bałam się, że w aparacie ortodontycznym będę wyglądać po prostu źle i nie będę się czuć dobrze w kontaktach z innymi ludźmi. Nie miałam pojęcia, że jest więcej typów aparatów nazębnych i że w niektórych przychodniach można sobie wybrać rodzaj, jaki nam najbardziej odpowiada. Taką ofertę ma właśnie CortenMedic, co jest moim zdaniem fantastyczną opcją! Zdecydowałam się na przezroczystą nakładkę na zęby, która jest praktycznie niewidoczna i tak wygodna, że zapominam o niej w ciągu dnia. Naprawdę polecam!
Komentarz
Komentarz