Ostatnimi czasy korzystałem z ofert czterech dentystów w Warszawie i muszę powiedzieć że dopiero jak trafiłem, za tym czwartym razem udało mi się wyleczyć wszystkie zęby idealnie. Mowa tutaj o firmie Dorodent z Warszawy, rewelacyjni specjaliście, świetnie leczą zęby, leczenie u nich jest perfekcyjne, sami zobaczcie na ich ofertę ! Jeśli macie dylemat wybierzcie najlepszych fachowców, wyleczą każdego zęba !
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki dentysta najlepszy w Warszawie?
Zwiń
X
-
Z tego co mi wiadomo, to nie ma rankingu stomatologów. Zwykle odbywa się tak, ze idzie się do stomatologa w swojej okolicy, a w przypadku specjalistycznych zabiegów (np pod znieczuleniem), do dedykowanej kliniki stomatologicznej.
Jeżeli chodzi o leczenie zachowawcze, profilaktykę, protetykę i inne popularne usługi stomatologiczne, to ewentualnie można sprawdzić sobie na znanym lekarzu bądź bezpośrednio
-
Moja siostra jeździła do stomatologa do Centrum Medycznego Panorama, do Radzymina. Z tego co się orientowała, to tam mają najlepszą opiekę medyczną. Drogo też nie mają, dostała jeszcze dodatkowo zniżki. Wyszło ja zdecydowanie taniej, niż jakby miała korzystać z warszawskich stomatologów
Komentarz
-
Nie wiem jaki jest najlepszy, ale ja leczę zęby w Dental Gallery na Woli i jestem zadowolona. Ogólnie ceny mają przystępne no i fajnie, że zdjecie zęba można u nich zrobić na miejscu od razu. Mąż miał u nich wstawiany implant i też wszystko poszło super. możecie sobie sprawdzić dokładny adres itd.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Aneczka1987 Zobacz postaMoże nie w Warszawie, ale w województwie zachodniopomorskim polecam . Polecam
Osobiście dobrze wspominam . Polecam
Komentarz
-
Zgadzam się, że trudno wskazać kogoś konkretnego z całego miasta, można tylko bazować na własym doświadczeniu. Ja mogę polecić klinikę Demeter przy Białostockiej, szczególnie dr Krawczyka, u którego leczę się już jakiś czas. Wizyty są bardzo profesjonalne i przebiegają w miłej atmosferze, co zupełenie nie kojarzy się z dentystą, a jednak jest możliwe :P Polecam!
Komentarz
Komentarz