Świetnie, dzięki
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
dobry dentysta kraków
Zwiń
X
-
stomatologia
z dentystów , gabinetów własciweie stomatologicznych , bardzo polecam stomatologie cichoń . Miałam tutaj usuwaną ósemkę juz jakiś czas temu .Był calkowicie zatrzymana . Zabieg został wykoany w znieczuleniu miejscowym > Wszystko ładnie się zagoiło dzisiaj akurat ide tam leczyć ząb zachowawczo .
Komentarz
-
Dental Park
Hej, osobiście leczę zęby u Pana Sumary () i jestem bardzo zadowolony zarówno z pracy samego doktora, jak i całej obsługi. Ostatnio robiłem tam też wybielanie i jestem bardoz zadowolony z efektów, więc jeśli szukasz swojego dentysty to polecam wizytę właśnie w Dental Park.
Komentarz
-
Ja unikam dentystow, bo sie ich zwyczajnie boje. Jak juz bardzo musze to chodze do gabinetu Miazga na ul. Przykopy. Sa dobrzy i bardzo profesjonalnie podchodza nawet do tak strachliwej osoby jak ja Mysle, ze najlepiej o nich swiadczy fakt, ze jak boli to zawsze wracam do nich
Komentarz
-
Też bałem się dentystów, przede wszystkim zawdzięczam to dentystom-sadystom, do których rodzicie zabierali mnie w dzieciństwie. Z tego powodu przez dłuższy czas zaniedbywałem kwestię uzębienia i dorobiłem się dziur wielkości kraterów po uderzeniu meteorytu coś z tym musiałem w końcu zrobić, więc udałem się do dentysty. Na szczęście dobrze trafiłem i to za pierwszym razem, dlatego wszystkim tym, którzy się boją serdecznie polecam Dental Park (dentalpark-krakow.pl) i praktykującego tam doktora Jacka Sumarę. Jest to człowiek bardzo profesjonalny, konkretny, a przy tym ma naprawdę nieprzeciętną wiedzę. Uratował moje zęby i to bezboleśnie. Już się nie boję, co jest także, muszę przyznać, zasługa bardzo miłej i empatycznej załogi Dental Parku.
Komentarz
-
Chodzę do kliniki na Walerego Sławka i uważam że tam przyjmuje nie jeden bardzo dobry . Mają bardzo profesjonalne podejście i jeszcze nie zdarzyło mi się na nich narzekać. No i na swojej stronie mają cennik więc mozna się przygotować do wizyty i na fotelu nie ma zaskoczenia.
Komentarz
Komentarz