To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
AW: Bildverwaltung auf Tablet mit Windows Explorer
czy znacie jakiegoś stomatologa w miarę taniego, ale dobrego?
Ostatnio edytowany przez sanamgulzar; 16.02.2015, 08:34.
Moim zdaniem nie powinniście patrzyć sie jedynie na to czy stomatolog jest tani. Nie w tym sens. Warto jest wybrać profesjonalne miejsce gdzie będziecie pewni opieki. Będziecie wiedzieli,że odpowiednio zadbają o Wasze zęby.
Sama od jakiegoś czasu jestem stałą pacjentką tej kliniki stomatologicznej na Miłkowskiego: - na chwilę obecną najlepsza stomatologia zachowawcza w Krakowie. Trafiłam do nich prosto z długiego pobytu za granicą. Doprowadzili moje zęby do porządku.
Ja chodzę do Centrum Stomatologii Estetycznej i Implantologii Cichoń i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się ich podejście, zgoła inne od moich poprzednich dentystów. Nie śpieszy im się robią dokładnie i porządnie tak ze nie trzeba będzie poprawiać.
Każdemu kto szuka dentysty w Krakowie polecam . Kiedy wybiłam zęba grając w koszykówkę uratowali mnie i mój uśmiech, a poza tym są bardzo sympatyczni, więc polecam ich żeby mieć taki uśmiech
Witam Państwa. Pokruszył mi się ostatnio ząb :/ Moja lokalizacja to Kraków gabinet dentystyczny w którym się leczyłem jednak nie ma już terminów w najbliższym czasie. Proszę doradźcie coś... Korzystał ktoś z usług ?
Ja mieszkam w Tarnowie, ale do dentysty zamiast do Krakowa, jeżdżę zawsze do Rzeszowa. Zawsze kiedy mam jakiś problem z zębami to odwiedzam Laboratorium Pięknego Uśmiechu
Najlepszy gabinet w jakim kiedykolwiek byłam. Obsługa bardzo sympatyczna, zawsze wychodzę stamtąd uśmiechnięta i zadowolona. Jakość usług również na najwyższym poziomie.
Ostatnio edytowany przez Kamila112; 09.05.2016, 15:57.
Jeśli komuś nie odpowiada Kraków, to może Bielsko? Ktoś tutaj pytał o taniego dentystę. Jeśli przypadek nie jest ostry, nie wymaga natychmiastowej wizyty, najlepiej skorzystać z darmowego leczenia na NFZ - . Natomiast jeśli chcemy być pewni prawidłowego leczenia lub chociażby dla estetyki wstawić implanty Bielsko - dobrze jest wybrać specjalistyczną klinikę stomatologiczną. Jedną z nich to Rodentica w Bielsko Białej. Dla zainteresowanych - można przejrzeć cennik usług. Wykwalifikowany personel używa tam najnowocześniejszych urządzeń oraz najnowszych metod leczenia, tak więc można być pewnym pozytywnych efektów.
Komentarz