Witam. Mam problem już od dłuższego czasu z krwawiącym dziąsłem. Po wizycie u Pani stomatolog dowiedzialam sie ze trzeba sciagnac kamien i bedzie wszystko dobrze. Jestem już po sciagnieciu kamienia od 3 tygodni i w tym czasie mi nie krwawilo a od wczoraj krwawienie znowu sie pojawilo. Czego moze byc tego przyczyna ? dodam ze krwawienie pojawia sie nagle np. przy ogladaniu tv. przy szczotkowaniu bardzo krwawi. Od Pani stomatolog dowiedzialam sie ze mam mocno szczotkowac zęby a szczegolnie w tym miejscu przy dziąśle żeby cala krew wyplynela i zeby dziasla doszly do siebie ( bo mam nabrzmiale) czy waszym zdaniem to dobry pomysl ??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem z krwawiącym dziąsłem.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Natalia91 Zobacz postaWitam. Mam problem już od dłuższego czasu z krwawiącym dziąsłem. Po wizycie u Pani stomatolog dowiedzialam sie ze trzeba sciagnac kamien i bedzie wszystko dobrze. Jestem już po sciagnieciu kamienia od 3 tygodni i w tym czasie mi nie krwawilo a od wczoraj krwawienie znowu sie pojawilo. Czego moze byc tego przyczyna ? dodam ze krwawienie pojawia sie nagle np. przy ogladaniu tv. przy szczotkowaniu bardzo krwawi. Od Pani stomatolog dowiedzialam sie ze mam mocno szczotkowac zęby a szczegolnie w tym miejscu przy dziąśle żeby cala krew wyplynela i zeby dziasla doszly do siebie ( bo mam nabrzmiale) czy waszym zdaniem to dobry pomysl ??
Komentarz
Komentarz