To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Popatrz tutaj za noclegami widzę że mają tam sporą bazę przeróżnych noclegów, na pewno coś wybierzesz, ogólnie Pieniny to piękne miejsce aby wypocząć w.g mnie.
Co prawda wakacje w Polsce cą coraz ciekawsze, a pięknych miejsc naprawdę nie brakuje, to mimo wszystko polecam od czasu do czasu poznać obcą kulturę, zwyczaje, kuchnię oraz co oczywiste, ludzi i miejsca.
Jeśli komuś zależy, ma chwilę czasu, może znaleźć naprawdę ciekawe oferty wycieczek zagranicznych np. do Włoch, Hiszpanii czy innych krajów atrakcyjnych turystycznie
Zdecydowanie Kaszuby. Jak dla mnie najlepsze miejsce na regenerację sił. Zatrzymuję sie zawsze w sprawdzonych miejscach i właśnie ostatnio byłam w fajnym miejscu, jakim jest Zajazd Ostrzycki . Jeśli ktoś wybiera się na Kaszuby to polecam zatrzymać się w właśnie tam. Bo i obsługa miła, jedzenie dobre, pokoje ładne. Okolica oferuję wiele ciekawych atrakcji. Można się wybrać na długie spacery i po oddychać świeżym powietrzem.
Szkoda, że Polacy tak mało wiedzą o Polsce. Piękne szlaki piesze, rowerowe oraz kajakowe to gwarancja spędzenia cudownych chwil zarówno samotnie, z drugą połówką oraz rodziną.
Oczywiście nie można zapominać o innych krajach, w których także można znaleźć przepiękne i mało znane miejsca Ktoś poleca coś ciekawego i mało "oklepanego"?
Ja to lubię spędzać wakacje w Polsce, bo naprawdę jest sporo pięknych, ciekawych miejsc. W ubiegłym roku ze znajomymi byliśmy nad morzem , a konkretnie to w Łebie. Było bardzo fajnie, pogoda nam dopisała, atrakcji mnóstwo, plaża, morze... Czego chcieć więcej. Zakwaterowanie znaleźliśmy w ośrodku wypoczynkowym Relaks - Miła obsługa, pokoje ładne, wyposażenie też okej.
No ja w tym roku muszę sobie darować wakacje. Mam ślub a potem remont mieszkania więc wszystkie oszczędności przeznaczam właśnie na ten cel... Może za rok mi się uda ponieważ marzy mi się Włochy i południe Francji.
Jak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
Jak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
Tu muszę się zgodzić Oczywiście morze również jest super, ale moim zdaniem, jeśli ktoś chce wypocząć aktywnie, zrelaksować się i trochę poprawić kondycję, góry są najlepszym rozwiązaniem. Co więcej, w naszych polskich Tatrach jest wspaniale, ale osoby z większą ambicją mogą wybrać nieco wyższe rejony Europy.
Ja jestem fanką polskiego morza. Uważam, że jest bezpiecznie i niedrogo. Jeśli ktoś by się wybierał do Łeby to mogę polecić , w których byłam w zeszłym roku z mężem i bardzo dobrze wspominamy. Łeba to bardzo fajna miejscowość
Ja jestem fanką polskiego morza. Uważam, że jest bezpiecznie i niedrogo. Jeśli ktoś by się wybierał do Łeby to mogę polecić , w których byłam w zeszłym roku z mężem i bardzo dobrze wspominamy. Łeba to bardzo fajna miejscowość
Opinie o tym, że w Polsce jest tanio, bo blisko są mylne. W miejscowościach turystycznych sprytni właściciele lokali i innych firm usługowych potrafią nieźle zedrzeć z turystów, którzy przecież przyjechali wypocząć i nie liczą się z pieniędzmi. Czasami warto wybrać się nieco dalej, nawet za granicę, gdzie nie jest aż tak drogo.
Pod warunkiem, że nie są to góry w Afganistanie A tak na serio, nie każdy przepada za górami. Do tej grupy zaliczają się przede wszystkim leniuchy, którym w głowie tylko i wyłącznie wylegiwanie się na plaży Ale nie da się ukryć, że panorama gór o wschodzie słońca to widok, który jest wart nawet sporego wysiłku.
Komentarz