Ostanio dużo czytałem na temat blogów że można na tym nieźle zarobić.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy czytacie blogi?
Zwiń
X
-
Nie czytam, ale zdaję sobie sprawę z tego, że to nie jest dobre podejście... Bo tak naprawdę dzisiaj strasznie przez to cierpię, bo na przykład ostatnio widziałam fajne pieluchy na ale nie wiedziałam czy jest sens kupić, bo no... Nie znam opinii blogerek o tym, i tutaj jest mój problem
Komentarz
-
A zdarza się zdarza czasami coś poczytać. Jest to spoko opcja na chwilę wolnego czasu, ale i z blogów często można dowiedzieć się wielu interesujących i praktycznych rzeczy. Tak np. ja interesuję się prawem i tą tematyką tak więc czytam artykuły z portalu Ale dla kogoś kto szuka odpowiedzi na swoje pytania dotyczące prawa również to miejsce jest bardzo atrakcyjne, bo są tam też takie typowo poradnikowe teksty pisane z prawnikami
Komentarz
-
Czytam, bo bardzo lubię dowiadywać się o nowościach w social mediach Mój ulubiony blog to i to właśnie tam zaglądam każdego ranka. Social media to stale rozwijająca się sprawa i ciągle pojawiają się jakieś nowości. Warto być na bieżąco, bo teraz wszystko odbywa się w mediach społecznościowych- i sprzedaż, i marketing i też zawieranie znajomości
Komentarz
Komentarz