Ja w wolnym czasie uwielbiam przeglądać sobie losowe witryny internetowe. Ma to na celu wzbogacanie swojego umysłu o dodatkową wiedzę w różnym zakresie. Przykładowo jakiś czas temu natrafiłem na i dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy na temat protetyki...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie macie hobby?
Zwiń
X
-
Ja w wolnym czasie uwielbiam przeglądać sobie losowe witryny internetowe. Ma to na celu wzbogacanie swojego umysłu o dodatkową wiedzę w różnym zakresie. Przykładowo jakiś czas temu natrafiłem na i dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy na temat protetyki...
-
Ja czytam książki naukowe. Sprawia mi to wielką satysfakcję bo ciągle dowiaduję się czegoś nowego. Obecnie czytam serię inteligentny projekt od fundacji enarche i bardzo mnie wciągnęła. Przedstawia ona naukową teorię inteligentnego projektu, która obejmuje zagadnienia pochodzenia życia i ewolucji wszechświata.
Komentarz
-
uwielbiam pływać, praktycznie codziennie chodzę na basen, ale w pewnym momencie zauważyłem, ze przez chlor i kąpiele moja skóra zaczna się mocno przesuszać, ciągnęła mnie i brzydko wyglądała.. wtedy postawiłem na suplementy diety Neoglandyna jest on polecany w przypadku niedoboru GLA bardzo mi pomógł, moja skóra nawet po pływaniu jest nawilżona, nie piecze i ładnie wygląda
Komentarz
Komentarz