Niestety, ale nie będę w stanie pomóc... Kompletnie się na tym obszarze tematycznym nie znam...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sklep internetowy
Zwiń
X
-
Często robicie zakupy przez internet? Ja się przyznam, że zdarza mi się to coraz częściej, szczególnie, że teraz zmienilam pracę i moja wypłata też się zmieniła i to zdecydowanie na plus Dużo zaglądam do sklepu internetowego z butami Mają tam wiele ciekawych propozycji butów na każdą okazję. Nawet już powoli szukam śniegowców, bo coś mam pustki w szafie na buty ;D
Komentarz
-
baardzo często, ja niedługo mam wesele i kupiłam mnóstwo ozdób na salę, girlandy na stół, świece, świeże kwiaty, balony do tego jeszcze mieszadełka i słomki do drinków, bo każdy gość lubi pić inaczej, warto było bo teraz na tym sklepie sa konkretne przeceny
Komentarz
-
Zgadzam się z Wami, zakupy w sieci są naprawdę opłacalne Ja wybieram się za tydzień na windsurfing i potrzebowałam pianki do pływania. Idealną znalazłam na i to jeszcze w atrakcyjnej cenie Oczywiście od razu ją zamówiłam i jestem z niej naprawdę zadowolona! Póki co spisuje się świetnie i mam nadzieję, że na głównym wyjeździe też tak będzie
Komentarz
-
Sklep internetowy to na pewno bardzo dobry pomysł na biznes, oczywiście jeżeli macie ogarnięte bezproblemowe i w konkurencyjnych cenach produkty na handel. No chyba że zajmujecie się sami tworzeniem gotowych produktów Jeżeli myślicie nad takim biznesem zapoznajcie się z firmą Mają oni bardzo ciekawy system CRM, który pomaga w zarządzaniu relacji z klientami.
Komentarz
-
Otworzenie własnego sklepu to zawsze dobry pomysł! warto się rozwijać i spełniać swoje marzenia. Ja na przykład niedawno otworzyłam sklep z galanterią i obuwiem Grunt to mieć dobrych producentów, u których zamawiamy towar. To gwarantuje zadowolenie klientów. Ja teczki konferencyjne zamawiam tylko u , bo to produkt, który cieszy się sporym popytem w moim sklepie
Komentarz
Komentarz