Czegobyscie nie szukali wszystko praktycznie można kupić w sieci. Bardzo mi się to podoba, szczególnie takie tematyczne sklepy. W takich to możecie nawet znaleźć coś czego nie szukacie ;D Tak ja trafiłam na sklep internetowy jak szukałam hortensji, a w sumie zakupiłam nowy komplet mebli i narzędzia do ogrodu Spoko opcja
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sklep internetowy
Zwiń
X
-
Powiem Ci szczerze, że ja Ci polecam taki biznes W ogóle Twój pomysł jest dość ciekawy, sklep internetowy z używanymi ubraniami może mieć naprawdę duże powodzenia. Zwróć uwagę na to, żeby był to sklep nowoczesna i żeby nie był zbyt trudny w obsłudze. Mi sklep internetowy stworzyła agencja kreatywna, na którą trafiłam poprzez ich stronkę . Jestem z nich super zadowolona, mają świetne podejście do swojej pracy. Strona jest responsywna, dzięki czemu i na telefonach można bez problemu robić zakupy w moim sklepie
Komentarz
-
Moim zdaniem sklep internetowy to dobry pomysł na biznes, więc nie masz się czego bać- otwieraj go! Pamiętaj tylko o to, by zadbać o dobry marketing. U mnie najlepsze efekty daje stosowanie strategii Omnichannel, którą wdrażam dzięki działaniom Słupki sprzedażowe stale rosną, więc jestem naprawdę zadowolona z ich pracy.
Komentarz
Komentarz