To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Jak bym chciała szukać sklepu z oponami pewnie pierwsze co bym zrobiła, ro szukała w sieci.
dokładnie tak samo robię. Co do opon to w marcu musialem dokupić 2 zimówki. Znalazłem taki sklep jak Zaskoczyło mnie, że na sztuce oszczędziłem prawie 30 zł. Tam jest dużo taniej niż w tych najdroższych sklepach online.
Generalnie, moim zdaniem lepiej jest wydać większe pieniądze na porządniejsze opony, które wytrzymają dłużej, niż jakieś grosze i co sezon je zmieniać... Tu jest np. moim zdaniem świetna Warto się jej bliżej przyjrzeć...
Radzę poszukać jakieś fajnej wyszukiwarki która automatycznie przeszuka wszystko według paru czynników, lokalizacji, ceny czy jakości - a do tego dojdą jeszcze opinie. Chyba lepiej tak niż męczyć się samemu albo zaprzęgać w to innych.
Komentarz