To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
ja wychodzę z założenia, że jeśli ma to być prezent dla bliskiej osoby, którą bardzo dobrze znam to powinna to być rzecz materialna, bo cały czas o sobie przypomina, a poza tym bardzo dobrze kogoś znając wiemy, czemu myu potrzeba, więc raczej trafimy w gust.
Dla zwykłych znajomych daję kasę, bo najprawdopodobniej prezent ode mnie by im się do niczego nie przydał i sprawiałby tylko problemy
Zawsze lepiej wyglada jaka rzecz kupiona na prezent. Ja jak nie mam pomyslu na prezent odwiedzam i od razu wiem co wybrac dla kogo. Kawa to super prezent!
Ktoś złośliwy mógłby odpowiedzieć, że pieniądze to też rzecz materialna Niektórzy np. już w zaproszeniu na ślub zastrzegają, że wolą pieniądze zamiast prezentów - spotkałam się już z czymś takim. Trzeba po prostu wiedzieć, co komu sprawi większą przyjemność lub bardziej się przyda.
Ale że jako prezent? Raczej kiepsko. Co do wyboru - prezent albo kasa, to no cóż, może być z tym różnie, w zależności od tego, jaka to osoba i jaka okazja.
Dokładnie, to zależy od osoby. Czasami lepiej dać kasę, a czasami prawdziwy prezent jak dobry perfum In2U Women . Osobiście jestem zwolenniczką prezentów materialnych, bo wydaje mi się że dają większą radość
Komentarz