Witam, ostatnio znalazłem ogłoszenie , no i muszę Wam powiedzieć, że zastanawiam się czy czasem nie zainwestować w takie mieszkanie. Na stronie Ronson mozna znaleźć naprawdę masę tego typu mieszkań.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
mieszkania
Zwiń
X
-
Ciekawych ofert mieszkaniowych jest na rynku mnóstwo. Często są to prawdziwe okazje na inwestycję. Jednak na odbiór mieszkania radzę zabrać z sobą specjalistę od budynków i instalacji. Nawet nowe mieszkania mają wady i usterki. Mogę polecić solidną firmę z doświadczeniem:
-
Nowe mieszkanie super rzecz, szczególnie na nowoczesnych osiedlach bardzo profesjonalnie zarządzanych. Jeżeli szukacie mieszkania to takie miejsca własnie wybierajcie. Od znajomej słyszałam dużo dobrego o jej zarządcy osiedla , bardzo przykłada się do obowiązków i wszystko terminowo jest załatwiane. Więc mieszkanie na takim osiedlu to sama przyjemność.
Komentarz
-
Tak inwestycje w nieruchomości to bardzo dobry pomysł. Takie mieszkanie można wynająć lub sprzedać dalej z zyskiem. Wszystko zależy oczywiście od tego jakim kapitałem dysponujemy. Ja ze swojej strony polecam tego e-booka . Przystępnie napisany poradnik z praktyczną wiedzą i sporą dawką motywacji.
Komentarz
-
Dla mnie nowoczesny dom to stylowy z unikalnymi rozwiązaniami w pełni funkcjonalny. Ja już skończyłam budowę domy, teraz jestem w trakcie wyposażania. Ostatnio trafiłam na pomocne informacje na stronie Castoramy dotyczy on kwestii pawlacz . Zamierzam przeczytać ten artykuł, ponieważ jest bardzo inspirujący. Zawiera wiele informacje np. z czego wykonać pawlacz i jak go tworzyć.Ostatnio edytowany przez jjusti18; 30.05.2017, 23:48.
Komentarz
Komentarz