Jako, że ostatnio sporo interesuję się budową domu to zastanawiam się nad firmą oferującą usługi wiertnicze. Trafiłem na tą stronkę . Co sądzicie na jej temat? Korzystaliście może z niej? Mi osobiście wydaje się, że są to profesjonaliści i porządnie podchodzą do swojej roboty. Jednak zależy mi na waszej opinii. Dajcie znać.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Budowa domu
Zwiń
X
-
Pamiętaj, aby przed rozpoczęciem prac budowlanych, pomyśleć już o dociepleniu budynku. Warto zrobić to wcześniej, aby przygotować odpowiednią bazę pod izolację. Dobrze też, jeśli wszystkie materiały izolacyjne będą zakupione u jednego dostawcy - ja mam dobre doświadczenie z firmą. Radzę zainwestować w profesjonalne przygotowanie projektu termomodernizacji i zlecić wykonanie profesjonalnej firmie, która daje gwarancję na swoje prace. W przypadku firmy, której nazwy nawet nie znasz, w razie potrzeby szukaj wiatru w poluOstatnio edytowany przez mMag; 05.02.2021, 17:51.
Komentarz
-
A co ma jakaś firma wiertnicza do budowy domu? LOL Człowieku ty wiesz o czym piszesz w ogóle?
Najpierw pozwolenia, potem projekt, kierownik budowy, odpowiednia ekipa i kupno materiałów budowlanych (tu polecam w woj. mazowieckim Kabex który jest jednocześnie producentem systemów dociepleń [url]https://www.kabexdocieplenia.eu/[/url]).
Komentarz
Komentarz