Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Biuro rachunkowe?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Współpraca z biurem rachunkowym to dobra opcja, chociaż wcześniej warto zorientować się na jakim oprogramowaniu pracuje. Najlepszą opcją jest taki program w chmurze tego typu który umożliwia sprawną komunikację biuro-klient. W ten sposób można większość konfliktów, sporów zażegnać zanim jeszcze dobrze się rozpoczną, szybkość działania jest w tym wypadku ważna.

Komentarz

A co uważacie na temat nawiązania stałej współpracy z zamiast zatrudniania księgowej na pełen etat? W mojej firmie już nie wyrabiamy z rachunkami samemu, potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie, tylko nie wiem która opcja nam się bardziej opłaca.

Komentarz

Bardzo słabo się na tym znam. Raczej nie będę w stanie pomóc...

Komentarz

Ja ze swojej strony mogę śmiało polecić biuro rachunkowe - . Jeszcze nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do tematu, do tego bardzo przystępne ceny.

Komentarz

Współpraca z biurem rachunkowym to na pewno bardzo dobre rozwiązanie.

Komentarz

Jestem mocno sceptycznie nastawiony do pomysłu, by księgowością zajmował się program - jak najbardziej można (nawet trzeba) się jakimiś programami wspomagać, ale i tak wolę zatrufnić , żeby pilnowali czy wszystko jest jak należy w papierach...

Komentarz

Z tego wątku naprawdę dowiedziałem się bardzo dużo ciekawych informacji.Te informacje są bardzo ważne.

__________________________________________________ _

Komentarz

Warto popytać znajomych o dobre biuro.

Komentarz

Pracuję...
                  X