Poszukuję jakiegoś dobrego biura rachunkowego? Znacie może takie? Bo mnie udało się znaleźć i zastanawiam się, czy warto go zatrudnić? Muszę wreszcie komuś zlecić prowadzenie rachunkowości mojej małej firmy. A Wy sami prowadzicie rachunki, a czy może komuś zlecacie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Biuro rachunkowe?
Zwiń
X
-
Jeśli chodzi o finanse w firmie to warto zatrudnić księgowego. Ja prowadzę jednoosobową działalność ale mimo to korzystam z usług biura . Dla mnie te wszystkie formalności sa zbyt zawiłe więc wolę, aby zajął się tym ktoś kto się zna na rzeczy Przynajmniej mam pewność, że księgowość prowadzona jest prawidłowo.
Komentarz
-
CĂ´ng Ty Cáť Phần ThĂŠp Ă ÄĂ´ng!
â phân pháťi Inox theo máťi mẍu mĂŁ â giĂĄ ráşť!
* CĆ* Sáť VẏT CHẤT: CĂ´ng ngháť Äầy Äᝧ nĂŞn thiáşżt báť inox cᝧa chĂşng tĂ´i luĂ´n cĂł chẼt lưᝣng vĂ* giĂĄ thĂ*nh cấnh tranh rẼt cao.
-LĂ* máťt doanh nghiáťp uy tĂ*n & cĂł nhiáťu nÄm kinh nghiáťm trong lÄŠnh váťąc cung cẼp, thiáşżt káşż, thi cĂ´ng thiáşżt báť báşżp cĂ´ng nghiáťp, thiáşżt báť quầy Bar cho nhiáťu nhĂ* hĂ*ng, trĆ°áťng háťc, báşżp Än cĂ´ng nghiáťp, , tấi Viáťt Nam, chĂşng tĂ´i hân hấnh Äem Äáşżn cho quĂ˝ khĂĄch hĂ*ng cĂĄc sản phẊm â dáťch v᝼:
â Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp â Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas â Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn â Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp hĆĄi
â Nháş*p khẊu & cung cẼp thiáşżt báť báşżp cĂ´ng nghiáťp, tᝧ lấnh cĂ´ng nghiáťp, lò nĆ°áťng, thiáşżt báť sĆĄ cháşż tháťąc phẊm, thiáşżt báť bar cafe
â Thiáşżt káşż, lắp Äạt háť tháťng báşżp cĂ´ng nghiáťp, háť tháťng gas cĂ´ng nghiáťp, quầy bar
â Thi cĂ´ng háť tháťng gas trung tâm â cĂ´ng nghiáťp, háť tháťng hĂşt khĂłi, háť tháťng thoĂĄt nĆ°áťc, dầu mᝥ cho khu báşżp
â Thi cĂ´ng kho lấnh cĂ´ng nghiáťp, kho tháťąc phẊm cho nhĂ* hĂ*ng.
- cung cẼp cĂĄc mạt hĂ*ng inox cĂ´ng nghiáťp, báşżp trĆ°áťng háťc.
BĂ*n giĂĄ ráşť :
BĂ*n cháş*u ráť*a ÄĂ´i cĂ´ng nghiáťp:
NgoĂ*i ra còn nhiáťu sản phẊm khĂĄc máťi bấn ghĂŠ thÄm website: tucomgiare.com â inoxadong.com
CĂ´ng ty Cáť phần ThĂŠp Ă ÄĂ´ng
Äáťa cháť: 796 PhĂşc Diáť n, Nam Tᝍ LiĂŞm, HĂ* Náťi
ÄT: 0904.686.504
Tel: (04) 8585 9299
MST: 0107105735
STK:21610000322575
Email: [email]adongkinhdoanh1@gmail.com[/email]
Website: inoxadong.comâ tucomgiare.com
Komentarz
-
Teraz nie ma już nawet potrzeby korzystania z biura rachunkowego można taką księgowość prowadzić samodzielnie Zerknijcie sobie na serwis - mnóstwo przydatnych narzędzi do wystawiania i rozliczania faktur czy zarządzania systemem kadrowo-płacowym jeśli zatrudniacie pracowników. Do tego darmowy okres testowy i wsparcie ze strony ekspertów.
Komentarz
-
Przy okazji tego tematu, chciałbym na nowo zaaranżować swoje biuro i szukam jakiegoś dobrego projektanta, może znacie kogoś godnego polecenia? Sam jak na razie znalazłem tylko to - - ale szczerze mówiąc przydałby mi się trochę większy wybór
Komentarz
-
Takie stacjonarne biuro rachunkowe może się nie sprawdzić zwłaszcza jeżeli masz dużo spraw na głowie. Może po prostu zabraknąć Ci czasu. Warto wtedy przejrzeć ofertę z księgowością internetową Słyszałam, że wiele osób chwali sobie takie rozwiązanie.
Komentarz
Komentarz