Generalnie klocki lego to zawsze dobra opcja na prezent dla dziecka Moja chrześnica miała niedawno urodziny i zamówiłam jej z klocki lego friends Była bardzo zadowolona! Teraz buduje z nich codziennie różne domki i budowle. Cieszę się, że tak dobrze trafiłam z prezentem
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla 3 latka
Zwiń
X
-
Moim zdaniem jeżeli chodzi o upominek dla dziecka w takim wieku, bardzo fajną opcją będzie na pewno bajka personalizowana z . Jestem pewna, że każdy maluszek będzie zachwycony tego rodzaju prezentem, a co więcej taka bajeczka nie tylko bawi, ale też uczy. Poza bez wątpienia jest to fajna alternatywa dla kolejnej zabawki.
Komentarz
-
Moim zdaniem trzy latek zawsze powinien dostawać najładniejszy prezent.Taki trzylatek jakby dostał to na pewno byłby bardzo zadowolonym dzieckiem.Takie malutkie dzieci bardzo lubią bawić się z różnymi maskotkami.Ostatnio edytowany przez sylwester3321; 20.03.2019, 09:39.
Komentarz
-
Myślę, że super sprawą, zwłaszcza dla chłopca, są wszelkie samochodziki. Mi osobiście najbardziej podobają się te ze strony Dawno nie widziałam tak ciekawie zaprojektowanej zabawki, która cieszyłaby oko. W sklepach najczęściej sprzedawana jest jakaś śmieszna chińszczyzna... Miło czasem pobawić się czymś tak ładnym i kolorowym dla odmiany.
Komentarz
Komentarz