Jeśli poszukujecie fajnego mieszkania w Lublinie, to polecam to od . Mają w sprzedaży mieszkania w bardzo fajnej lokalizacji, skąd można łatwo wszędzie dojechać, Do tego jest to mieszkanie o wysokim standardzie i w atrakcyjnej cenie. A Wy wolicie mieszkać w takim mieszkaniu, a czy może w jakimś domku? Bo moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest mieszkanie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Mieszkanie, deweloper
Zwiń
X
-
faktycznie ciekawa inwestycja, ale chyba Krakowa nie zamienię za nic na żadne inne miasto. Chyba jestem zdecydowana żeby kupić sobie tylko nie wiem czy uda mi się otrzymać kredyt hipoteczny. Z tego co słyszałam to teraz banki wymagają większego wkładu własnego.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Anielka Zobacz postaRacja, dlatego warto je konsultować. Moim zdaniem nie ma co samemu się wszystkimi dokumentami zajmować, lepiej skorzystać z usług notariusza, ja od lat wszystko załatwiam z . Czuje się dzięki temu bezpieczniej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez majako41 Zobacz postaJe�li poszukujecie fajnego mieszkania w Lublinie, to polecam to od . Maj� w sprzeda�y mieszkania w bardzo fajnej lokalizacji, sk�d mo�na �atwo wsz�dzie dojecha�, Do tego jest to mieszkanie o wysokim standardzie i w atrakcyjnej cenie. A Wy wolicie mieszka� w takim mieszkaniu, a czy mo�e w jakim� domku? Bo moim zdaniem lepszym rozwi�zaniem jest mieszkanie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez majako41 Zobacz postaJe�li poszukujecie fajnego mieszkania w Lublinie, to polecam to od . Maj� w sprzeda�y mieszkania w bardzo fajnej lokalizacji, sk�d mo�na �atwo wsz�dzie dojecha�, Do tego jest to mieszkanie o wysokim standardzie i w atrakcyjnej cenie. A Wy wolicie mieszka� w takim mieszkaniu, a czy mo�e w jakim� domku? Bo moim zdaniem lepszym rozwi�zaniem jest mieszkanie.
Komentarz
-
Ja myślałam o mieszkaniu ale ostatecznie jestem zdecydowana na dom od developera. Bardzo podoba mi sie zabudowa szeregowa i myślę o kupnie segmentu własnie w takiej zabudowie. Znalazłam fajną inwestycję pod Poznaniem w Koninku . Firma oferuje domy o powierzchni ponad 100 mkw, z ogrodem, na strzezonym osiedlu, z placem zabaw i sporą ilościa zieleni. Myślę, że to ciekawsze rozwiązanie iż kupno mieszkania w bloku.
Komentarz
Komentarz