Wiedza na temat tego, jak mieć piękne włosy wcale nie jest sekretna. Poza regularnym myciem odpowiednimi kosmetykami trzeba także zaopatrzyć się w urządzenie takie jak np. lokówka rowenta elite model look, które pozwala stworzyć w domowych warunkach ciekawą fryzurę. Więcej informacji na temat tego urządzenia można znaleźć m.in. tutaj: .
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jak mieć piękne włosy ?
Zwiń
X
-
Ja z lokówkami miałam duży problem. Strasznie przesuszała mi się skóra głowy. Nawet lekarz stwierdził że to może być wina lokówki (to było coś) Nie miałam pojęcia o co chodziło dopoki nie znalazłam tego . Co prawda problem nie znikł do końca ale jest zdecydowana poprawa. A przez ten cały problem moje włosy wyglądały strasznie.Zamieszczone przez Kryska Zobacz postaWiedza na temat tego, jak mieć piękne włosy wcale nie jest sekretna. Poza regularnym myciem odpowiednimi kosmetykami trzeba także zaopatrzyć się w urządzenie takie jak np. lokówka .
Komentarz
-
ześć użytkownicy forum
jesli potrzebujecie pomocy w kwestii zakupu sprzętu fryzjerskiego i profesjonalnych kosmetyków do salonu to polecam Wam (czytam, ze często o to pytacie) stronkę tam znajdziecie kompleksowe porady, przemiła obsługę i dobre ceny
Komentarz
-
Posiadanie pięknych włosów wcale nie jest takie proste, jakby mogło się wydawać. Wiele kobiet ciągle popełnia błędy w pielęgnacji włosów, które mają późniejszy wpływ nie tylko na ich wygląd, ale także na ich wypadanie. Sama ostatnio miałam okazję czytać ten artykuł . Specjalnie go zapisałam na komputerze, aby w razie konieczności móc do niego wrócić. Powinien was zainteresować. O wielu rzeczach związanych ze złą pielęgnacją, nie miałam nawet pojęcia. A wy?
Komentarz
-
To oczywiście jest też kwestia tego w jakim stanie ma się włosy w ogóle... Codzienna pielegnacja - wiadomo to podstawa, a druga rzecz to prawidłowy dobór preparatów boniestety ale czesto jest tak ze my same wlosy obciązamy a pozniej sie dziwimy ze sa oslabione. Raz na jakis czas mozna sobie pozwolic tez na ten zabieg odbudowujacy ktory robilam przed sezonem letnim u Doktora Konrada Lewandowskiego preparatem dr cyj her filler który odzywia i odbudowuje strukture wlosa glownie przez to ze dziala od wewnatrz na skore przez co tez jest taki skuteczny. Nie działa pobieżnie i to jego głowny atut
Komentarz
-
Piękne włosy to przede wszystkim zdrowe i gęste włosy
A u mnie właśnie największym problemem było wypadanie. Dlatego też postanowiłam zadziałać! Zamówiłam sobie na suplement na wypadanie włosów, by wzmocnić je od środka. Są już pierwsze efekty i mam nadzieję, że uda mi się całkiem pozbyć tego problemu
Komentarz
Komentarz