Czy widzieliście już może opinię Rekina Finansowego na temat konta w Nest Banku: . Bo ja właśnie poszukuję jakiegoś banku, w którym nie musiałabym płacić za jego otwarcie i prowadzenie. Bo w moim obecnym banku muszę płacić co miesiąc za korzystanie z karty. W tej recenzji zostały uwzględnione trzy konta: osobiste, firmowe i walutowe. Ja oczywiście jestem zainteresowana tylko otwarciem konta osobistego. Z tego, co tam wyczytałam, to za otwarcie konta nie płaci się nic i za jego prowadzenie również nie. To chyba warto? Jak uważacie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Konto w Nest Bank?
Zwiń
X
-
Idea Bank ostatnio zrezygnował z opłaty za kartę do kont osobistych.
Co do Nest hmm, ten bank ma jakieś 3-4 miesiące. Wcześniej to był Bank Smart.
W prawdzie Nest Bank po przeniesieniu kont z Banku Smart utrzymał zasady darmowego konta bez opłat i bez warunków, ale nie wiadomo jaka będzie polityka tego banku za jakiś czas. Zwykle banki na początku kuszą darmowym kontem, a jak zbiorą klientów to potem wprowadzają opłaty. Już tak miałem kilka razy.
-
Nie miałem styczności z tym bankiem, dlatego nie będę go Wam polecał lub odradzał. Z doświadczenia powiem, że konta powinno się wybierać z rozwagą. Dzisiaj jest tak wiele różnych rachunków, że faktycznie czasem ciężko się w tym wszystkim połapać. Myślę, że sprawdzić warto , bo dużo dobrego o nim można wyczytać.
Komentarz
Komentarz