Część. Mam pytanie do ludzi, którzy korzystali z oferty firm szkoleniowych. Interesują mnie tego , które polepszą moje umiejętności zawodowe. Żyję w małej miejscowości na Podkarpaciu i z zatrudnieniem jest krucho. Jestem za stary aby szukać pracy za granicę. Tak, więc pomyślałem o przebranżowieniu i poszukaniu pracy w innym charakterze niż obecnie. Czy po tego rodzaju szkoleniu pracodawcy chętniej zatrudniają pracowników? Niedaleko mnie jest Rzeszów i pomyślałem, iż tam poszukam zatrudnienia w charakterze akwizytora handlowego. Pomysł jest niezły, ale w życiu bywa różnie i najtrafniejsze koncepcje się nie sprawdzają. Powiedzie, jak to wygląda wg was?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zawodowe kursy czy sie zwroca? profil 3
Zwiń
X
-
Zwykle kursy doszkalające robi się po to żeby poszerzać zakres swoich umiejetności i lepiej zarabiać. Nas na kursy doszkalające wysłał pracodawca - część robiła kursy na suwnice, część na wózki widłowe, inni BHP. Kursy mieliśmy za darmo, bo pracodawca opłacał, a robiliśmy je w Kontimexie w Warszawie.
Komentarz
-
Uważam, że warto poszerzać swoje zainteresowania i zapisać się na kursy lub szkolenia. Szukam kursów na wózki widłowe dla męża a dokładniej chodzi o kurs na ładowarki teleskopowe? Czy wiecie gdzie w Katowicach można zrobić taki kurs. Najlepiej żeby to był sprawdzony ośrodek z kursami zawodowymi. Jak na razie znalazłam jeden kurs
Komentarz
Komentarz