Jeżeli prowadzicie firmę, już taką większą to na pewno nie raz przydadzą sie wam usługi takich firm jak Verbo to biuro tłumaczeń więc możecie udać się do nich z każdym dokumentem i tekstem do przetlumaczenia. W biurach tłumaczeń nie ma raczej znaczenia co to będzie i w jakim języku. Powinni sobie dać radę ze z wszystkim
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Fajna rzecz do firmy
Zwiń
X
-
Też uważam że sprawdzone biuro tłumaczeń może przydać się w firmach. My bardzo często korzystamy z pomocy biura i mega sobie chwalimy tą wspólpracę. Przy wielu klientach z zagranicy warto mieć stałą współracę z takimi firmami. Zastanówcie się też nad taką opcją, a przede wszystkim nad otwarciem na nowe rynki
Komentarz
-
Według mnie firma nie może wręcz istnieć bez odpowiedniej reklamy. Myśleliście już jak ugryźć tą kwestię? Może zaintresuje was bardzo ciekawa reklama jaką jest ? Ja dużo czytam o SEO i na pewno spróbuje coś sama w tym kierunku podziałać, a jak nie to wynajme firmę od takich działań
Komentarz
-
W każdej firmie trzeba szukać usprawnień i oszczędności tam gdzie tylko się to da załatwić. Możecie też zainteresować się wyposażeniem dla firm, głównie dla sklepów od Met-Szyk to firma produkcyjna której oferta to głownie wyroby z drutu i stali. Możecie liczyć tam także na indywidualne projekty pod specjalne zamówienie
Komentarz
-
Na początku to nie o fajne rzeczy do firmy trzeba zadbać tylko o te niezbędne. Jeżeli prowadzicie gastronomie to podstawowe wyposażenie i produkty spożywcze dostarczy wam firma Wyposazają między innymi takie firmy jak restaruacje, lodziarnie, piekarnie itp.
Komentarz
-
Skoro już mówimy o wszystkich rozwiązaniach do firmy, to jestem ciekawa, czy ktoś z was korzystał ze zmian kapitałowych w firmie? Mam na myśli fuzje firm. Doczytałam się na stronie , że może to mieć strategiczne znaczenie dla rozwoju firmy i decydować o wykorzystaniu jej pełnego potencjału. A jak wiadomo, jest to cel, na którym zależy kazdemu.
Komentarz
-
Wiecie co usprawnia działanie firmy? , serio. Od czasu, gdy mamy własnego radce prawnego wszystko idzie zdecydowanie szybciej, nie musimy się zastanawiać czy możemy zrobić to a tamto, po prostu konsultujemy się z naszym radcą i decyzje podejmowane są znacznie szybciej
Komentarz
Komentarz