Cześć. Z braku ciekawszych zajęć szukałem jakiś niekonwencjonalnych rzeczy do firmy, które mogą pomóc w zwiększeniu efektywności pracy. Natrafiłem na tego typu dźwigi samochodowe: , które bez problemu mogły by przewozić towary w biurze i nie tylko. Pomyślałem o różnych dziennych koncepcjach ich wykorzystania: począwszy od zrobienia w takim dźwigu imprezy po transport osób, które by były na tyle zmęczone, że musiałby skorzystać z takiego dźwigu. A jakie wam przychodzą pomysły do głowy?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Fajna rzecz do firmy
Zwiń
X
-
Firmy przechodzą teraz od papierowego ewidencjonowania i rozliczania do elektronicznych rozwiązań. Nowoczesna technologia znacznie ułatwia prowadzenie biznesu i zarządzanie pracownikami. Na przykład karta ewidencji czasu pracy może być wypełniana poprzez aplikację mobilną. Piszą o tym w tym artykule: . Moim zdaniem to bardzo praktyczne rozwiązanie dla firmy.
Komentarz
-
Każda firma potrzebuje na pewno odpowiedniego wyposażenia. Musicie zakupić odpowiedni sprzęt i na pewno meble biurowe, gabinetowe itp. Jeżeli będziecie potrzebowali takich mebli to zajrzyjcie na stronkę Firma ma całkiem sporą ofertę i co fajniejsze pomagają również przy projektowaniu i aranżacji pomieszczeń firmowych
Komentarz
-
W wielu firmach, szczególnie w sklepach internetowych może przydać się namiar na firmę zajmującą się importowaniem towarów z Chin. Ja sama skorzystałam na opcji od gdzie możecie łatwo znaleźć najtańszych kurierów z Chin. Bardzo łatwo porównacie stawki, opłacicie zamówienie i zamówicie kuriera na te przesyłki które was interesują. Zapoznajcie się z działaniem tego serwisu brokerskiego
Komentarz
-
U nas w firmie najprzydatniejsza okazała się sprawdzona Drukujemy naprawdę wiele rzeczy, przede wszystkim są to materiały reklamowe, na przykład ulotki. O wiele bardziej opłaca nam się korzystać z usług tej drukarni internetowej, no bo co tu ukrywać- ceny są dużo bardziej atrakcyjne. Zamówione materiały zawsze otrzymujemy bardzo szybko, co niesamowicie ułatwia nam pracę!
Komentarz
-
Myślę, że dla firmy koniecznością w dzisiejszych czasach jest również stworzenie i prowadzenie dobrej strony internetowej. Dlatego mam do Was pytanie odnośnie firmy, która zajmuje się tworzeniem stron. Czy kojarzycie firmę Special Space Sp. z o.o. z Kruszyna Krajeńskiego 86-005, ul Kwiatowa 5 tutaj również ich stronka ? Bardzo chętnie posłucham jakiś sprawdzonych opinii na ich temat, z góry dziękuję za pomoc !Ostatnio edytowany przez jostine; 05.03.2018, 18:18.
Komentarz
Komentarz