Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

W ktorym miejscu jestem w stanie kupic tego typu meble w Polsce?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• W ktorym miejscu jestem w stanie kupic tego typu meble w Polsce?

Dzień dobry, potrzebuje pomocy. Niedawno, przeszukując Internet znalazłam interesującą koncepcję mebli firmy - kłopotem jest to, że ta firma jest niemiecka i nie mam pojęcia czy można kupić ich meble w innych krajach. Mają bardzo ciekawe aranżacje i chętnie bym jedną z nich widziała w swojej firmie. Natomiast nie znam niemieckiego i nie napiszę do nich. Szukałam wzmianek w internecie o nich, lecz wszystko jest w języku niemieckim. Może, ktoś z was spotkał się z podobnymi meblami w Polsce kraju. Będę wdzięczna za odsyłacze do takich stron.

Fajne meble możesz znaleźc na , lbo spróbuj się dogadać po angielsku

Komentarz

Super ; ) Dzięki wielkie za wszelkie info

Komentarz

Khu căn hộ cᝧa cĂ´ng ty CP Thᝧ ThiĂŞm đã chĂ*nh thᝊc thi cĂ´ng mĂłng cọc. Khu căn hộ cĂł vị trĂ* vĂ´ cĂšng đắc địa ngay đường LiĂŞn Phường, phường Phước Long B, quáş*n 9 nối liᝁn quáş*n 2 vĂ* lĂ* tr᝼c giao thĂ´ng chĂ*nh nối liᝁn cĂĄc tr᝼c chĂ*nh nhĆ° VĂ*nh đai 2, Đỗ Xuân Hᝣp vĂ* Nguyễn Duy Trinh cĂĄch Khu CN Cao 4km vĂ* di chuyᝃn 2km đến Mai ChĂ* Thọ

Dáťą ĂĄnThᝧ ThiĂŞm quáş*n 9 thuộc khu đô thị mới hĂŹnh thĂ*nh với nhᝯng dáťą ĂĄn lớn bao bọc xung quanh. Cung cẼp nhiᝁu tiện nghi cao cẼp, khu căn hộThᝧ ThiĂŞm quáş*n 9 rẼt đáng để đầu tĆ° khi giĂĄ trị căn hộ chỉ vĂ*o khoảng 839 triệu/căn một mᝊc giĂĄ hᝊa háşšn đầy tiᝁm năng.

Với tầm nhĂŹn chiáşżn lưᝣc phĂĄt triᝃn chung cĆ° trung cẼp với nhiᝁu tiĂŞu chuẊn vưᝣt báş*c, chᝧ đầu tĆ° đã đổ nhiᝁu tâm huyáşżt vĂ*o Thᝧ ThiĂŞm Garden quáş*n 9 với nhiᝁu tiện Ă*ch thĆ°ĆĄng mấi giải trĂ* hĂ*ng đầu được thiáşżt káşż hĂ*i hòa vĂ*o trong khĂ´ng gian sống xanh mĂĄt lĂ*m cuộc sống tấi trở nĂŞn hiện đại vĂ* tĂ*nh táşż hĆĄn bao giờ háşżt.

Phát triển dự án THỦ THIÊM GARDEN: Đất Xanh - 097 3333 683
        Website chĂ*nh thᝊc dáťą ĂĄn:

ThĂ´ng tin dáťą ĂĄn cáş*p nháş*t thường xuyĂŞn tấi

Komentarz

Oj, nie mam pojęcia, gdzie dostaniesz takie meble. Ale gdyby były Ci potrzebne jakieś akcesoria meblowe lub uchwyty do mebli, to szukaj w Castoramie I zastanów się, czy jest sens w poszukiwaniu wymarzonych mebli, które pewnie za dwa lata będziesz chciała wymienić.

Komentarz

Pracuję...