Jeśli planujesz ciekawą wycieczkę wokół najciekawszych polskich miejsc, może warto abyś wybrał się na nią z nami? Sprawdź co oferujemy na
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Planujesz wycieczkę?
Zwiń
X
-
Też polecam takie spontaniczne podróże tak jak kosma napisała. Jest to o wiele większ frajda z podróżowania. Najgorsze moim zdaniem są właśnie takie wycieczki zorganizowane. Wtedy to wszystko nie ma sensu. Jesteś ograniczony przez wycieczkę i jakiś tam plan programu którego trzeba się niestety trzymać.
Najlepsza wycieczka to taka, na którą pakuję się w plecak, biorę , wkładam wygodne buty i jadę w góry.Ostatnio edytowany przez michalina67; 03.10.2017, 15:58.
Komentarz
-
w sumie zwiedzić własny kraj zawsze warto, choć ja ostatnio zdecydowanie częściej podróżuję nieco dalej, poznałam Portugalię, Włochy, a teraz planuję wycieczkę do Norwegii i tu pytanie - gdzie mogę zarezerwować loty w dobrych cenach? wcześniej udało mi się upolować promocję, ale teraz na stronach gdzie wcześniej rezerwowałam nie ma nic ciekawego, znalazłam taką opcję i co więcej do innych norweskich miast też jest całkiem ok, więc może się zdecyduję, jak macie jakieś sprawdzone strony dajcie znać
Komentarz
-
Ja to lubię sama organizować swoje wyjazdy. Mogę polecić świetne domki w Zakopanem, dopiero co wróciliśmy ze znajomymi z takiego małego wypadziku. Wynajęliśmy domek na i jestem bardzo zadowolona. Cena dobra, bo podają cenę domku i ilosć osób, więc podzililiśmy to na nasza małą ekipkę i wyszło mniej niż zapłacilibyśmy w hotelu. No a naspecorwaliśmy się, zarówno po górch jak i po górlaskich karczmach. Jak zwykle dla mnie było najlepsze grzane wino, nie wiem czy oni mają tam jakieś dobry rodzaj tego winka czy to górskie powietrze tak na mnie działa
Komentarz
-
Kaszuby kwatery
Piękne okolice , gdzie spędziłam tegoroczne wakacje to Kaszuby a dokładnie piękna miejscowość Swornegacie. Piękny las, jeziora, ścieżki rowerowe, wspaniali ludzie, którzy po nawałnicy z sierpnia 2017 wykazali się wspaniałym duchem walki. Na Kaszubach wszystko działa mimo nawałnicy i marnej pomocy Państwa. W Swornychgaciach poznałam wspaniałych ludzi ich dom
Komentarz
Komentarz