Witam wszystkich na forum. Wiem, iż może trochę kombinuje. Lecz ja już tak mam. Wpadłem niedawno na pomysł żeby zintegrować wideodomofon z kamerami monitoringu. Mój pomysł bazuje na tym, żeby kamery były aktywowane jak jakaś osoba przyciśnie przycisk wideodomofonu. Wtedy zaczyna się nagrywanie obrazu z kamery, która jest obok domofonu. Widziałem takie rozwiązanie w firmie, która sprzedaje . Natomiast ja już posiadam zarówno wideodomofon jaj i kamery monitoringu. Chcę jedynie dokupić jakieś elementy i samodzielnie spiąć to w jedną całość. Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś pomysły?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy warto polaczyc wideodomofon z kamera monitoringu?
Zwiń
X
-
Szarodzioba musisz sobie zadać pytanie czy takie bramki są u was konieczne. W mojej firmie nie założyłabym, bo to całkowicie zbędny koszt. Szczerze mówiąc nie zależy mi na super nowoczesnych technologiam tylko na profesjonalnej ochronie i dobrym sprzęcie. Zainwestowałam w kamery ze skelpu Fonex, które dobrze rejestrują obraz zarówno w dzień i w nocy. Zainstalowane są wewnątrz naszych magazynów oraz na parkinach. Dodatkowo posiadamy oczywiście alarm. Moim zdaniem taki system ochrony w zupełności nam wystarczy.
Komentarz
Komentarz