Dzień dobry. Moje pytanie może zdawać się dość trywialne. Przymierzamy się do odnowienia naszej firmy. Oprócz odmalowania ścian i odnowienia biura mamy zamiar nadać lokalowi firmowemu charakteru. Wpadłem na pomysł, iż dobrym wyborem będą meble pracownicze wykonywane na zamówienie. W naszym zespole po długich naradach wybraliśmy 2 koncepcje meblowe, które naszym zdaniem najtrafniej będą oddawały charakter naszej działalności. Pierwsza z nich , która cechuje się wg nas poczuciem sporej przestrzeni. Natomiast pojawiły się głosy, że tegotypu meble gabinetowe nie odróżnią nas od innych firm. Niektóre osoby widziały by nasze pomieszczenia bardziej futurystycznie - ale wg mnie jest to za odważna koncepcja jak dla średniej wielkości firmę. Czy możecie powiedzieć co wam bardziej się podoba. W końcu to naszym klientom ma przypaść nowy wystrój do gustu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Odpowiednie meble do biura?
Zwiń
X
-
Zdecydowanie pierwsza, chociaż też mnie nie zachwyca. Po co wydawac pieniądze na meble robione na zamówienie, gdy można mieć piękne, gotowe od ręki? Zobacz w sklepie internetowym Konsimo- . Mają różne style do wyboru, a ceny na pewno dużo niższe od robionych na zamówienie. I nie musisz czekać na wykonanie.
Komentarz
-
Do mebla najlepsze są nowoczesne i funkcjonalne meble przeznaczone specjalnie do biur. Jak ja urządzałam swoje miejsce pracy, to meble zamawiałam na Jestem z nich bardzo zadowolona. Są przede wszystkim bardzo pojemne i funkcjonalne, szafki na akta zapewniają mi porządek dzięki któremu o wiele szybciej znajduję potrzebne mi rzeczy. Dobre meble naprawdę potrafią ułatwić pracę
Komentarz
-
Meble to jedno, wiadomo że podstawą jest umeblowanie biura, jednak musicie też zadbać o pozostałe wyposażenie. Na stronie zamówicie niezbędne przybory szkolne, bo własnie te często są też niezbędne, a mało kto o tym pamięta. Wiadomo że laptopy, drukarki, ksero, skaner też musi się znaleźć na wyposażeniu kazdej firmy
Komentarz
Komentarz