Cześć. Myślę nad zmianą miejsca pracy i pomyślałam o poprawieniu swoich kwalifikacji zawodowych. Myślałam o zrobieniu jakiegoś kursu, który umożliwi mi otrzymanie lepszej pensji u nowego pracodawcy. Myślałam o jednym z tego typu kursów zawodowych - natomiast nie wiem jak tego typu szkolenia przekładają się na umiejętności a, także czy w ogóle są uwzględniane przez pracodawcę. Będę wdzięczna za wypowiedź ludzi, którzy odbyli tego rodzaju szkolenia. Czy po tego typu szkoleniu udało się znaleźć lepiej płatną pracę?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy jest sens ukonczyc tego typu szkolenie?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Moim zdaniem warto ukończyć każde szkolenie. Każde jest wartościowe, dzięki szkoleniom mamy większą świadomość pracy i jesteśmy bardziej doceniani przez pracodawcę. Polecam Ci na przykład szkolenia prawo pracy, taka wiedza przyda Ci się do końca życia. Organizuje je między innymi .
-
Sporo teraz jest różnych kursów i szkoleń, zarówno zawodowych jak i bardziej hobbistycznych. Z pewnością jedne i drugie podnoszą naszą wartość na rynku pracy i rozwijają nas po prostu. Ja planuję na wakacje zapisać się na przykład na jest miastem docelowym, w którym chciałabym ten kurs odbyć.
Komentarz
-
Z każdego szkolenia można wynieść coś dobrego, a większe kompetencje zawsze przekładają się na wyższe zarobki. Ja także zapisałam się na jest teraz bardzo modna wśród kobiet, więc to wykorzystałam i zapisałam się na kurs 1:1. Muszę przyznać, że dzięki temu mam znacznie więcej klientek w moim salonie kosmetycznym.
Komentarz
Komentarz