Powiększanie ust? Przecież to jest po prostu ohydne!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Powiększanie ust?
Zwiń
X
-
Lepiej polubić takie usta jakie się ma. Ja rozumiem, że ktoś poddaje się zabiegom w celu zlikwidowania wad, ale małe usta nie są wadą. Nie masz pewności, że będą wyglądały po zabiegu tak jak oczekujesz. Lepiej więc nie ingerować i nie ryzykować bliznami. Moja znajoma ma brzydką bliznę na twarzy. Czytałem o bliznach na: , że można je zlikwidować, albo przynajmnie zmniejszyć i sprawić żeby były mniej widoczne.
Komentarz
-
Każdy zabieg ma swoje wady i zalety. Część kobiet decyduje się na powiększanie ust, bo im się to zwyczajnie podoba. Istnieje również wiele innych zabiegów upiększających, strona ma całkiem fajne opisy. Dzięki temu nie trzeba się decydować na drastyczną zmianę wyglądu, a można ten wygląd lekko poprawić. Ja osobiście nie zdecydowałabym się na powiększanie ust, ale nie odmówiłabym peelingu czy jakiejś fajnej maseczki.
Komentarz
-
Wiele kobiet korzysta z zabiegów medycyny estetycznej i z metod bezinwazyjnych, można np. nawilżać i modelować usta tez kwasem hialuronowym, miałam taki zabieg w klinice i jestem mega zadowolona z niego, usta wyglądają tak świeżo i ładnie że nawet nie trzeba ich malować
Komentarz
Komentarz