Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaką lubicie kuchnię?
Zwiń
X
-
A może zostawić ten temat specjaliście? Moim zdaniem to może być dość dobre rozwiązanie
-
Ja bardzo lubię zdrową kuchnię, czyli gotowanie na parze itp.
Zostaw komentarz:
-
Uwielbiam kuchnię japońską, bo jest lekka i subtelna w smaku. Nie przepadam za to za polską z czasów PRL to jest golonki, wieprzowinka, tłuste sosy itd. Po takim czymś to jestem chora przez kilka dni, toaleta woła, brzuch boli ale nie idzie sobie ulżyć przez zaparcia. Dicopeg 10g mi w tych trudnych chwilach zawsze pomoże, ale generalnie staram się po prostu takiej diety unikać
Zostaw komentarz:
-
Ja przede wszystkim lubie kuchnię polską, ale i włoską nie pogardzę
Zostaw komentarz:
-
Uwielbiam kuchnię włoską. Wszystkie makarony, pizze, mniam!
Zostaw komentarz:
-
A ja różnie czasem mam ochote na kuchnię polską, czasem na włoską a jeszcze kiedyindziej na chińską. Ostatio bardzo smakował mi sandacz , którego jadłam w . Dl mnie najważniejsze jest to, żeby moje danie było przyrządzone ze świeżych składników wysokiej jakości .
Zostaw komentarz:
-
Z każdej kuchni trzeba po prostu wybierać to co się komu podoba.
Zostaw komentarz:
-
Ja ostatnio bardzo polubiłam kuchnię tajską. Zwłaszcza potrawy z - dosłownie się w nim zakochałam
Już praktycznie na stałe zagościło w ojej kuchni
Oprócz tego, że potrawy z jego użyciem świetnie smakują, to jeszcze jest ona bezlaktozowe, organiczne, bez cholesterolu... same plusy
Zostaw komentarz:
-
A ja nie mam aż tak sprecyzowanego gustu. Lubię po prostu dobrze zjeść, za to mam ububiona restaurację w której zawsze trafiają w mój gust kulinarny
Zostaw komentarz:
-
kuchnia chińska
Ja bardzo lubię kuchnię chińską, próbuję coś nawet sama przygotowywać. W zeszłym tygodniu zrobiłam pierwszy raz warzywne spring rolls z sosem z orzeszków ziemnych. Jakby co to polecam ten przepisz: bo wyszły super.
Zostaw komentarz:
-
Nie ma jednej kuchni, którą kupowałbym w całości, z całym dobrodziejstwem inwentarza. Raczej wybieram poszczególne dania z różnych kuchni.
Zostaw komentarz:
-
Ja lubię różnie, czasem kuchnia włoska, a czasem tylko polska
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: