Dlaczego głupie, jeśli nie ma się pomysłu na prezent to lepiej zapytać niż kupić coś co zupełnie się nie przyda dziecku i rodzicom.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki prezent na chrzciny?
Zwiń
X
-
Ja zawsze wolę dawać pieniążki, bo nigdy nie wiadomo co inni kupią. Byłam kiedyś na chrzcinach gdzie dziecko dostało dwa złote medaliki. Może kup ładną kartkę z okazji chrzcin taką z personalizacją i tam włóż pieniążki. Ja polecam stronę z ręcznie robioną papeterią Zamawiałam u nich wprawdzie kartkę na komunię ale była urocza.
Komentarz
-
Teraz mega modne są exploding box To takie pudełka, które jak się otworzy to ukazują się życzenia. To bardzo ciekawa forma podarunku, która powinna zadowolić nawet tych najbardziej wymagających. Ja taki exploding box zamawiałam na i byłam naprawdę zadowolona z jakości i wykonania
Komentarz
-
Też chyba byłabym za tym zeby po prostu zapytać rodziców i nie palnąć jakiejś gafy, powtórzenia prezentu, albo kupienia coś co już młody ma. Możecie porozglądać się też po sklepie Myślę, że dla małego chłopca wielkie wozy, maszyny rolnicze, koparki itp. to genialny pomysł na prezent.
Komentarz
Komentarz