Dla takiego małego dziecka to może mata edukacyjna byłaby odpowiednim prezentem? Pomaga się prawidłowo rozwijać, a korzystać mogą z niej już trzymiesięczne niemowlaki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki prezent na chrzciny?
Zwiń
X
-
Na Twoim miejscu poszperałabym troszkę w sieci. Jest wiele blogów na których można znaleźć pomysły. Przykładowo tutaj: przeczytałam ciekawy wpis o trendach w wyprawce dla noworodka. Także może Ci się przyda Koniecznie daj znać na co w końcu się zdecydowałeś.
Komentarz
-
Najlepiej dać po prostu pieniądze. Ja zawsze tak robię. Ewentualnie do tego dokupić jakiś drobiazg, może ? Rożek niemowlęcy przyda się na pewno każdemu maluchowi. Dzięki niemu dziecko od pierwszych dni życia czuje się bezpiecznie, komfortowo i przytulnie. W sieci można znaleźć tego mnóstwo. No i warto też wspomnieć że taki rożek niemowlęcy ma bardzo dużo zastosować. Fajna sprawa krótko mówiąc.
Komentarz
-
Też tak mysle. Dobrą opcją jest też zrobienie osobnego konta i tam składowanie pieniędzy. Wtedy będziecie mieli pewność że młody w całości dostanie pieniadze i to on z nich skorzysta. Możecie np. na jego 18 urodziny udostępnić mu te konto, na pewno będzie zadowolony po latach z takiej decyzji Jezeli chcecie kupić jednak jakąś zabawkę, czy też inną rzecz to zajrzyjcie do sklepu tam mają wielki wybór akcesoriów dziecięcych, właśnie głównie dla takich mniejszych jeszcze dzieci
Komentarz
-
ja to ostatnio mojej siostrze pomagałam zrobić chrzciny, kupiłam jej wszelkie ozdoby sali - girlandy na stół, świece, balony, serpetyny wiadomo, to tez kosztuje, wiec powiedziała,że to wystarczy, pomogłam jej jeszcze postroić salę i wystarczyło
Komentarz
-
A może coś ręcznie robionego? To zawsze robi duże wrażenie Sama całkiem niedawno byłam na chrzcinach siostrzeńca i wybrałam dla niego pościel handmade. Znalazłam przepiękny model na i od razu wiedziałam, że będzie to idealny prezent! Nie myliłam się Od tej pory siostra ciągle ubiera Wiktorkowi właśnie tą pościel
Komentarz
Komentarz