Cześć wszystkim. Jesteście w stanie polecić mi jakieś sprawdzone źródło ekologicznej żywności? Co powiecie np. o czymś takim
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Szukam ekologicznej żywności
Zwiń
X
-
Jeśli naprawdę ekologiczna to tylko z własnego ogródka.
Jeśli masz kawałek ziemi, lub znajomego, który mógłby użyczyć miejsca na ogródek to super. Jeśli nie to jeszcze nic straconego, moja znajoma z powodzeniem uprawia pomidory na balkonie. Dodam, że balkon nie znajduje się przy ruchliwej ulicy. Jadłam u niej zupę pomidorową według tego przepisu: z dodatkiem świeżych pomidorów - pycha.
Komentarz
-
Zamieszczone przez łowca_wielorybów Zobacz postaNajlepiej samemu sobie zasadzić i pielęgnować. Ja mam z własnej działki truskawki, koper, pietruszkę, cebulę, szczypiorek i miętę. No i myślę o tym, żeby jeszcze powiększyć tę kolekcję.
Komentarz
-
W sklepach ze zdrową żywnością można kupić produkty naturalne i ekologiczne. Na pewno warto w ten sposób zainwestować w swoje zdrowie, zgodnie z zasadą, że lepiej zapobiegać niż leczyć. Ja ostatnio bardzo polubiłam mąkę kokosową i coraz częściej właśnie ją stosuję zamiast mąki pszennej. Najczęściej kupuję w - to już takie sprawdzone miejsce.
Komentarz
-
Zamieszczone przez łowca_wielorybów Zobacz postaNajlepiej samemu sobie zasadzić i pielęgnować. Ja mam z własnej działki truskawki, koper, pietruszkę, cebulę, szczypiorek i miętę. No i myślę o tym, żeby jeszcze powiększyć tę kolekcję.
Komentarz
-
Widziałam ostatnio w Warszawie kilka takich sklepów stacjonarnych z ekologiczną i zdrową żywnością. Jednak ceny to już jest bardzo gruba przesada. Myślę, że na razie jest małą konkurencja na rynku z tego typu żywnością. Jak wkroczy na rynek więcej firm to może i ceny spadną. Na ten moment to jest to zupełnie nie opłacalne. Drogie jak cholera. Wolę już kupić taniej na targu.
Komentarz
Komentarz