Cześć, piszę w sprawie zdrowego żywienia, którego postanowiłem w końcu doświadczyć na własnej skórze. Chciałem w tym poście zebrać ciekawe blogi i książki o zdrowym odżywianiu i ze zdrowymi przepisami, więc jeśli macie jakieś godne polecenia to piszcie . Mi osobiście najbardziej podpasował , ten pan opisuje mnóstwo ciekawych i przede wszystkim zdrowych pomysłów na posiłki. Miałem już okazję kilka przetestować i smakują super.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zdrowe Żywienie
Zwiń
X
-
Zdrowe żywienie jest bardzo ważne w tych czasach, bo mamy słabej jakości powietrze którym oddychamy, a na półkach w sklepach sama chemia. Więc żeby jakoś trzymać się z daleka od lekarzy no to stety niestety trzeba zwrócić uwagę na odżywianie. No ale samo odżywianie to za mało. Ważny jest jeszcze sport. Dla mnie sport to całe życie Biegam i od 6 lat trenuje karate. To jest to co polecam każdemu. Nie tylko trzyma człowieka w drobrej kondycji fizycznej i zdrowiu, ale też hartuje ducha. Tylko jeśli ktoś nie chce zbytnio się poobijać to sugeruje zaopatrzyć się w dobre ochraniacze do karate. Ja kupiłam ochraniacz biustu, rękawice i ochraniacz na golenie w sklepie i to mi na razie wystarcza. W przyszłości może jeszcze dokupię ochraniacz na kolana.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Medika Zobacz postaMi zdecydowanie brak silnej woli, a również chciałabym zacząć się zdrowo odżywiać. Może niedługo wybiorę się do jakiegoś dietetyka.
Komentarz
Komentarz