Ostatnio znalazłam - to bardzo fajna sprawa dla osób szukających samochodu jak i tez tych którzy chcą auto sprzedać.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wybor samochodu
Zwiń
X
-
Fajne to autko co ktoś tutaj wkleił. No ale wybór auta to nie taka prosta sprawa. Nawet jeżeli już wiesz ile masz pieniędzy, ile możesz wydać i na co stawiasz to potem trzeba wiedzieć czy sprzedający nie chce nam wcisnąć jakiegoś gruchota który został na szybko poskładany aby jeszcze trochę pojeździł i już. trzeba bardzo uważać bo można się nieźle naciąć.
Komentarz
-
Nie wiem jaki jest twój budżet, ale najlepiej celować w marki premium, gdyż jazda takimi samochodami to przyjemność sama w sobie. Warto dopłacić więcej i mieć komfort na co dzień. Jeżeli spojrzy się na to, jakie ceny mają np. części Volvo, to okazuje się, że nie ma się czego zabawiać. Dealerzy tej marki często udzielają rabatów na serwis. Więcej o tym można przeczytać tutaj: .
Komentarz
-
Rzeczywiście można kupić całkiem dobre auto za niewielkie pieniądze i można też za niewielkie pieniądze zamontować w nim zestaw Optima a potem jeździć przez długie lata oszczędzając na kosztach paliwa. Sami zróbcie sobie taką kalkulację prawda że warto?
Komentarz
-
Jak myślicie czy warto w dzisiejszych czasach wykupić dodatkowe ubezpieczenie samochodu czy jednak nie ? Ostatnio wpadłem na ciekawy pomysł i kupno samochodu w Honda Plaza zakup samochodu z dodatkowym ubezpieczeniem, niezła opcja. Co o niej sądzicie ?
Komentarz
Komentarz