Jeśli lubisz w salonie mieć bardzo eleganckie i wygodne meble wypoczynkowe a właśnie planujesz je zmienić na nowsze, koniecznie zamów u nas idealnie dopasowane pod Twoje oczekiwania
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piękne kanapy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Patinka Zobacz postaJa lubię proste meble, najlepiej w stylu skandynawskim. Spodobała mi się ostatnio najnowsza kolekcja Vox. A co Wy o niej myślicie?
Komentarz
-
Ja niestety mam małą sypialnię, ale myślę o wstawieniu do niej jakiegoś pięknego łózka. Mam różne pomysły, ale najlepiej podpowiedział mi jak urządzić . Zdecyduję się chyba na duże łóżko z szafka 140 cm obok i na półki. Ścianę nad łóżkiem ozdobię jakimś oryginalnym obrazem. Zastanawiam się jeszcze nad lustrami, ale to już temat na później.
Komentarz
-
Piękne kanapy to jedno ! Ale salon to również moim przynajmniej zdaniem gra światła, oświetlenie dobre może wiele zmienić i sprawić, że naprawdę będzie bardzo ładnie wszystko wyglądało. My z żoną mieliśmy przy tym wyborze nie mały dylemat, bo ofert jest naprawdę masa ale koniec końców zdecydowaliśmy się na lampy Loft , wydaje się nam to dobrym rozwiązaniem. Podobają Wam się ? Szczerze jeszcze przed zakupem nie wiedziałem, że takie lampy w ogóle istnieją, ale no zakup uważam za udany
Komentarz
Komentarz