Od niedawna ćwiczę z Michałem Wrzoskiem i jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości treningów, jak i z samego podejścia trenera do tematu. Ma bardzo profesjonalne podejście do wykonywanej przez siebie pracy, choć na pierwszych treningach byłem innego zdania. Treningi były ciężkie, a sam trener wymagający, ale teraz widzę, że przyniosło to rezultat, którego oczekiwałem i jak najbardziej bym mógł polecić treningi z tym panem Można też u niego skorzystać z usługi , dla tych którzy mają trochę mniej wolnego czasu
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Trener personalny
Zwiń
X
-
Ja jestem bardzo zadowolona i cieszę się że poszłam do Panaceum i zapisałam się na ten trening EMS z trenerem personalnym, wcale to nie są duże koszty a rezultat jest fantastyczny, na siłowni musiałabym spędzać bez tego długie godziny a tu prawie bez wysiłku osiągnęłam nawet więcej niż zamierzałam
Komentarz
-
Każdy będzie działał po swojemu. Jeden poradzi sobie sam ze swoim celem a drugi jednak bedzie potrzebowal planu no i ostrego trzymania w ryzach Sama w sumie z ciekawości wylądowałam tutaj na treningach EMS sporo słyszłam o wielopłaszczyznowych efektach, które wlasnie przekladaja sie i na wagę, ale zwlaszcza na sylwetke, stymulacje mięsni w połaczeniu wlasnie z odpowiednia dieta. Chodze niby dopiero 2 tygodnie na zajecia ale efekty juz widze, a wlasciwie czuje, bo jest mi jakos tak lżej i mam wiekszego powera!
Komentarz
Komentarz