Hejka dziewczyny Jak w temacie - poszukuję jakiegoś sprawdzonego sklepu z ubraniami dla dziewczynek (dla niespełna dwulatki). Korzystacie może z czegoś sprawdzonego? Ja czasami korzystam z ale chciałabym mieć więcej tego typu ofert do wyboru
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sklep z ubraniami dla dziewczynek
Zwiń
X
-
Ja dla swojej córki zamawiam ubrania praktycznie przez internet. Mała szybko rośnie tak wiec praktycznie co sezon musi mieć wymieniona garderobę bo ta z zeszłego roku jest już na nia za mała...
Mam kilka swoich ulubionych sklepów . Często zamawiam dla niej .
Po pierwsze sa dobrej jakosci, po drugie cena jest niższa niż stacjonarnie.
Komentarz
-
Ja tam zabawki dla chrześniaków zamawiam online, ceny są niższe, a zabawka przychodzi prosto do domu A i ceny za dostawy też nie są takie wysokie to dlaczego nie. Osobiście polecam Mamisie.pl wystartowali niedawno i mają ogromny asortyment zabawek, akcesoriów dla niemowląt czy akcesoriów do szkoły. Polecam sprawdzić.
Komentarz
-
Jeżeli szukacie zabawek dla dzieci typu , edukacyjne itp. to warto przejrzeć sobie sklep clicstoys. Mają spory wybór i w miarę przystępne ceny. Moim zdaniem zabawki edukacyjne to najlepsze rozwiązanie, dzięki nim dziecko można rozwijać wyobraźnię kreatywność, a także zdolności motoryczne.
Komentarz
Komentarz