Witam serdecznie. Szukam firmy produkującej nowoczesne narożniki pod wymiar. Kogo możecie mi polecić? Dużo pozytywnych opinii czytałem o tej firmie . Co sądzicie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Nowoczesne narożniki pod wymiar
Zwiń
X
-
Takie nowoczesne narożniki zawsze są bardzo drogie. Ja o tym wiem bo jestem ekspertem w tej sprawie tak naprawdę i to dobrym.
__________________________________________________ ______________________________________________
Ostatnio edytowany przez antoni554778; 01.12.2018, 13:22.
-
Kosztuje i to sporo. Moim zdaniem kupowanie narożników czy kanap na wymiar jest w ogóle nieopłacalne. Tym bardziej, że postawienie sofy w salonie raczej nie jest problematyczne. Gorzej mebli kuchennych i tutaj robione pasowałyby idealnie. Teraz jest bardzo duży wybór mebli wypoczynkowych. Sama ostatnio kupiłam kanapę przez internet jest cudowna i bardzo wygodna. Dostarczona w wyznaczonym terminie i bez żadnych uszkodzeń, więc nie ma się co martwić transportem.
Komentarz
-
Też jakos nie widze tej koncepcji z naroznikiem pod wymiar. Przeciez teraz w ofertach salonów jest tyle różnych modeli, ze spokojnie mozna dopasowac wymiar do swojego - nawet jesli jest wielkosci poddaszowego salonu. Kwestia podjechania chociazby do salonów agata i obejrzenia na miejscu propozycji
Komentarz
Komentarz