Hmm według mnie najlepiej postawić na coś widocznego i trwałego. Sama tak zrobiłam i uważam, że to najlepsza opcja. Wybrałam tablicę reklamową z i jestem bardzo zadowolona! Pacjenci przybywają a taka tablica reklamowa przyciąga wzrok wielu ludzi, którzy przechodzą czy przejeżdżają akurat koło mojego gabinetu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaka reklama do gabinetu stomatologicznego
Zwiń
X
-
Myślę, że większość ludzi teraz poszukuję dobrych stomatologów przez internet. Najczęściej wygląda to tak, że wpisują "dentysta (i miasto, w których chcą się umówić do gabinetu)" i wybierają spośród kilku pierwszych. Dlatego, jak nie masz strony, albo masz a nie jest dobrze wypozycjonowana, to myślę, że właśnie nad tym powinieneś popracować. Zajrzyj na stronę . Mają bardzo ciekawą ofertę odnośnie pozycjonowania.
Komentarz
-
Myślę że wizytówki mogą nam zapewnić nowych pacjentów. Gdy każdy z naszych obecnych zabierze sobie takową do domu by mieć nasz numer telefonu może podać ją dalej i tak niskim nakładem pracy zdobędziemy nowych zainteresowanych. Osobiście zamówiłem wizytówki u i jestem bardzo zadowolony z wykonania.
Komentarz
-
Witam was bardzo serdecznie!
Zastanawiam się właśnie, czy znacie może jakąś sprawdzoną firmę z Olsztyna, która zajmuje się obsługą mediów społecznościowych? Zastanawiam się w tym momencie, czy na przykład oferta byłaby warta uwagi. Co na ten temat sądzicie?
Komentarz
Komentarz