Zastanawiam się nad wyborem prezentu dla małej dziewczynki. Nie wiem czy postawić na zabawki interaktywne, czyli w sumie opcje dobrą niezależnie od płci dziecko, czy tez ukiernunkowac się na to że jest to dziewczynka i kupić jakieś dziewczęce prezenty. Oglądałem już lalki, do nich nawet specjalne , ale nie znam się na tym za bardzo. Jak możecie to poleccie może nawet konkretne produkty. Albo przynajmniej dajcie jakieś inspiracje prezentowe, przyjme wszystko
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co dla młodej damy ?
Zwiń
X
-
Nie napisałeś w jakim wieku jest dziewczynka, a może pomyśl o ręcznie robionych maskotkach. Teraz, gdy tak dużo jest wszystkich zabawek dla dzieci szydełkowa maskotka lub szyta lala będą wyjątkowe i unikatowe. Ja polecam sklep z rękodziełem znajdziesz tam dużo inspiracji prezentowych nie tylko dla dzieci.
Komentarz
-
Prezenty fajnie jest dobierać nie tylko do wieku ale i do charakteru dziecka. Świetnym prezentem może być zarówno mini zestaw malarski i dziecięce kosmetyki do makijażu jak i traktor na pilota. Dzieci są różne, a najlepsze prezenty to te dopasowane do ich gustu.
Komentarz
Komentarz