Trochę bym się bała brać pożyczkę na zakup samochodu, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Mieliście taką sytuację, że spowodowaliście wypadek lub stłuczkę i była , czyli z waszego oc? Jak to wszystko wygląda? Ja wiem tylko, że traci się jakieś zniżki i więcej nic.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pożyczka na samochód
Zwiń
X
-
Dla wszystkich, którzy za pożyczkę kupią sobie samochód mam wiadomość: lepiej już teraz zacznijcie ogarniać wiele rzeczy. Przykładowo jeżeli o wymianę oleju chodzi to uważam że stosowanie polityki long life to totalna głupota. Zawsze zalecam i będę się tego trzymał by wymianę oleju przeprowadzić max po 15 000 km lub po roku, w zależności co nastąpi wcześniej. Wiele się można nauczyć z
Komentarz
-
Ja również zwykle decyduję sie na serwis. Kiedyś sam wymieniałem opony ale zajmowało to bardzo dużo czasu. Namęczyłem się przy tym. Obecnie wolę warsztat. Podjedzie się spokojnie samochodem oraz w kilkanaście minut ma się to zrobione. W dobrej cenie. Polecam
Na stronie znajduje się dobry wpis o tym kiedy trzeba wymienić opony. Polecam sobie poczytać bo można dowiedzieć się wielu korzystnych rzeczy.
Komentarz
-
Jeśli szybka pożyczka na zakup samochodu, to tylko u naszej rumuńskiej konkurencji. Mają oni bardzo ciekawą i korzystną ofertę pożyczek pozabankowych. Cechują się bardzo niskim oprocentowaniem i korzystną ofertą skierowaną przede wszystkim na klienta
Komentarz
Komentarz