Ja spędzam wakacje w Kruszwicy w - jest tam bezpiecznie i spokojnie, wiec nie sądzę, by konieczne było kupowanie dodatkowego ubezpieczenia.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ubezpieczenie turystyczne
Zwiń
X
-
Uważam, że każdy wybierający się poza granice naszego kraju powinien zdecydować się np. na . Dzięki temu ma się pewność, że w przypadku nieszczęśliwego wypadku, nie będziemy pokrywać z własnej kieszeni ewentualnych kosztów leczenia, które mogą być przecież absurdalnie wysokie. Pamiętajmy o tym przed wyjazdem, bo czasu nie da się cofnąć i przez własną niefrasobliwość można potem wpędzić się w niemałe kłopoty, mając do spłacenia spory dług.
Komentarz
-
Ubezpieczenie podczas podroży to obowiązek, ale uważam też, że każdy z nas powinien się ubezpieczać na życie, to też pewna forma inwestycji na przyszłość. Ja ze swojej strony polecam produkty firmy . Korzystne warunki, sama firma też godna polecenia, działają aż w 25 krajach.
Komentarz
-
ja również myślę, ze ubezpieczenie na wyjazd nie jest tak ważne, nie to co np. ubezpieczenie mieszkania. jest o wiele większa szansa, że coś się nam przytrafi w domu, a takie ubezpieczenie nie jest drogie. ja sobie znalazłem na i jestem bardzo zadowolony
Komentarz
Komentarz