Taka 40cm głębokości. Chodzi mi głownie o to, która jest najcichsza podczas wirowania. Muszę kupic pralkę do mieszkania w bloku, więc nie może mi się tłuc. I czy to prawda, że te na 1200 są głośniejsze?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Cicha mała pralka. Jaka
Zwiń
X
-
Musisz wybierać. Albo dobra prędkość wirowania albo cicha pralka Nie ma tak lekko. Jest wiele modeli niewielkich pralek. Na przykład modele Candy Superslim. Indesit również ma kilka takich małych modeli.
Zerknij sobie na stronę:
- znajduje się tutaj artykuł o tym jak wybrać odpowiednią pralkę dla siebie. Może będzie Ci łatwiej.
Komentarz
-
Pralki chyba najlepiej poszukać na Homebooku , tam jest zebrane wiele intgeresujących ofert.Ostatnio edytowany przez łowca_wielorybów; 25.07.2017, 13:29.
Komentarz
-
Posiadam pralkę INDESIT IWUD 41051 C ECO PL i jestem z niej zadowolony. Jest idealna do małej łazienki, a jej pojemność załadunkowa 4kg wystarczy do codziennego prania, nawet w czteroosobowej rodzinie. A jeśli posiadasz obcą walutę i pozwalają na zakupy zagranicą, to może kupisz coś ciekawszego. Jedynie nie jestem przekonany, czy koszt przesyłki będzie opłacalny. Pozdrawiam.
Komentarz
-
Teraz są do nabycia bardzo różne i nieraz naprawdę nieźle wypasione po prostu w sklepie, co Ci zaproponują, a potem zweryfikuj na przykład szukając opinii o tym modelu. Moja pralka ma już kilkanaście lat i jest coraz głośniejsza, bo zaczyna się psuć. Kiedyś chodziła w miarę cicho. A teraz... szkoda gadać.
Komentarz
Komentarz