Cześć. Zastanawiam się nad depilacją okolic bikini. Jestem z Krakowa. Czy dalibyście radę polecić mi jakiś sprawdzony gabinet, który robi tego typu zabiegi? Co sądzicie np. o tej ofercie ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Depilacja bikini w Krakowie
Zwiń
X
-
Cóż może czasem i depilacja okolic klatki piersiowej jest niezbędna, nigdy nie wiadomo Bądź co bądź jeżeli chodzi o takie zabiegi powiedźmy estetyczne, dzisiaj mamy ich ogromny wybór. Co więcej w takich miejscach jak można nawet poprawić wygląd intymnych partii ciała, mam tutaj na myśli oczywiście ginekologię estetyczną, jak również pozbyć się bardzo przykrego problemu, jakim jest bez wątpienia nietrzymanie moczu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez freund2 Zobacz postaCześć. Zastanawiam się nad depilacją okolic bikini. Jestem z Krakowa. Czy dalibyście radę polecić mi jakiś sprawdzony gabinet, który robi tego typu zabiegi?
Komentarz
-
Ja byłam w Vici Clinic na zabiegach laserem Light Sheer Duet. Mam jasne włoski na łydkach, myślałam, że to będzie problemem. Jestem po trzech zabiegach i już jestem bardzo zadowolona z efektu ale myślę, że jeszcze co najmniej raz się przejdę. Warto spróbować bo każdy pierwszy zabieg jest za pół ceny.
Komentarz
Komentarz