Czy wiecie może, jak to jest z kontami firmowymi? Mogą dodatkowo na nas zarabiać? Co sądzicie o tym: ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Konto firmowe a zarobki
Zwiń
X
-
O tym jak dobrze wybrać konto firmowe czytałam w artykule w serwisie rachunek.net.pl Jest kilka warunków, o których dobrze jest pamiętać wybierając konto firmowe. Oczywiście konto firmowe może przynieść także dodatkowe korzyści w postaci dodatkowych produktów, które bank oferuje do konta firmowego.
Komentarz
-
Rzeczywiście zakładanie takich kont mija się z celem, lepiej zainwestować pieniądze. Dobrym pomysłem jest zainwestowanie na przykład w obligacje korporacyjne - można wiele zyskać niewiele tracąc. Niedawno tutaj przeczytałam właśnie o tego rodzaju inwestowaniu i muszę przyznać, że bardzo mi się to podoba - odsetki od zakupionych akcji wypłacane są co stały okres czasu, więc jest to pewny zysk.
Komentarz
-
komfortowe płatności
Ja natomiast chciałabym dodać z innej beczki, że jeżeli chcecie dokonywać wszelkich płatności lub nawet dokonywać sprzedaży przez internet to trafiłam na interesującą stronę . Jest to przydatna strona dzięki której możemy bezpłatnie wykonywać wszelkie płatności w sposób naprawdę komfortowy. Jak dla mnie jest to super opcja i zamierzam z nią zapoznać się w najbliższym czasie bliżej.
Komentarz
-
Z szukaniem w internetach jest tak, że by coś dobrego znaleźć, to trzeba dobrze wstrzelić się z zapytaniem wysyłanym do wyszukiwarki. Wiem coś o tym, bo gdy poszukuję inspiracji do tematów na bloga , często wyszukuję informacji z tematyki finansowej.
Komentarz
Komentarz