Mój znajomy niedawno został menedżerem w dyskotece i szuka jakiegoś fajnego neonu. Postanowi/em mu pomóc i znalazłem w sieci . Z tego co wyczytałem mają duże doświadczenie w tego typu realizacjach. Znacie może tą firmę?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Reklama
Zwiń
X
-
Firmy wymienionej przez Ciebie nie znam, ale w tego typu lokalach lepiej zainwestować w reklamę, która pozwoli dotrzeć do odbiorców. Można np. nakręcić filmik z imprezy i pokazać, jak ludzie się bawią Teraz wielu kamerzystów oferuje , bo wie, jakie mogą być z tego korzyści dla Klienta
Komentarz
-
Możliwości na reklamowanie się w sieci istnieje bardzo wiele i to od nas wszystko zależy Z tego co czytałem na stronie warto skorzystać z Google Ads, które ma ogromny potencjał. Jego nazwa ostatnio zmieniła się na pewno nie tylko dla brandu, gdyż wcześniej było to Google Adwords, ale ponoć zakres możliwości serwisu będzie teraz o wiele większy. Ma to nie być tylko serwis do reklamowania produktów lub usług, ale całe centrum zarządzania reklamą w sieci
Komentarz
-
Chciałbym zareklamować swoją firmę na lokalnym rynku i zastanawiam się, co będzie najlepsze. Wstępnie rozważam banery i ulotki, które mogłyby rozdawać na mieście hostessy. Nie wiem jeszcze do końca gdzie można zamówić takie gadżety, ale podobno warto korzystać z ofert drukarni internetowych. Jedną z ciekawszych wydaje się być która oferuje wydruk banerów odblaskowych.
Komentarz
-
Wiadomo że tak. Obecnie działania SEO, SEM oraz reklama w social media najlepiej chyba się sprawdza. Nie należy jednak zapominać o innych formach reklamy Pomoc hostess od też na pewno sprawdzi się na dużo fajnych lokalnych akcji promocyjnych. Przemyslcie też taką opcje na reklame swojej firmy
Komentarz
-
Z zawodu jestem analitykiem i z moich analiz wynika, że reklama internetowa jest najskuteczniejszą formą reklamy w dzisiejszych czasach. Dla przykładu, gdyby nie internet, to nie zauważyłbym na pewnej stronie z wiadomościami sportowymi reklamy witryny
Komentarz
Komentarz