Ja bym zapytał o to jakiegoś speca. Wydaje mi się, że to będzie naprawdę najlepsza możliwa opcja...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sklep z ciuchami
Zwiń
X
-
Też kupuję tylko w internecie. Niestety te tłumy w sklepach to mnie czasem przerażają, szczególnie teraz przez wszystkimi świętymi, a później przed Bożym Narodzeniem też będą kolejki :/ Wczoraj zamówiłam sobie botki zimowe, co myślicie o takich:
Komentarz
-
A moim ulubionym sklepem z ubraniami jest Zamówiłam tam niedawno kamizelkę futrzaną, która jest naprawdę świetna. Nie dość, że świetnie wpisuje się w obowiązujące trendy, to jeszcze jest naprawdę świetnie uszyta. Dzięki temu czuję się w niej komfortowo, elegancko, no i bardzo kobieco!
Komentarz
-
W sumie to nie mam ulubionego sklepu z ubraniami. Najczęściej robie zakupy w necie, w sklepach sportowych. Taki styl najbardziej mi się podoba bo głównie stawiam na wygodę, a też lubie aktywność fizyczną Marka ma bardzo duży wybór fajnych ubrań i butów. Pewnie wielu z was też ma w szafie coś od nich. Na jesień może warto coś zmienić w waszej szafie, ja na pewno będę kupować jakąś cieplejszą kurtkę. Może też jakąś nową kurtkę na narty?
Komentarz
Komentarz