Wigilia i po Wigilii, wcale nie czułam tych świąt. Za pasem kolejne święto, naszych babć i dziadków. Co w takim momencie podarujecie na prezent? Czekoladki czy bukiet kwiatów? My, wnukowie w tym roku robimy zrzutkę po 50 zl i kupujemy ciśnieniomierz niemieckiej marki, model desktop, taki jak tutaj: Ten model poleciła nam znajoma pielęgniarka, podobno używają takiego u siebie w przychodni i mają przy tym precyzyjne i szybkie pomiary.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki prezent kupić na wigilię?
Zwiń
X
-
Warto moim zdaniem zastanowić się nad praktycznymi prezentami. Mój Tata jest dentystą, a mama pracuje w laboratorium więc na ostatnia gwiazdkę kupiłam im nowy strój medyczny. Często widziałam że te stroje szybko się brudzą i zużywają, i zawsze był z nimi jakiś problem, więc dodatkowy komplet na pewno nie zaszkodzi. Zamawiałam na i byli bardzo zadowoleni
Komentarz
-
A co zazwyczaj kupujecie maluchom w prezencie na święta? Ja zastanawiam się właśnie nad , ponieważ to zabawka idealna zarówno dla chłopca, jak i dla dziewczynki. I jest tak wiele różnych wersji tych klocków, że na pewno nikt inny nie kupi tego samego, co ja.
Komentarz
-
Dla dzieci super prezentem na Święta jest film video od Świętego Mikołaja.
Takie video zamawia się na stronie i zaledwie w ciągu około godziny film zostaje dostarczony na mail. Dzieci oglądając film mają wrażenie, że Mikołaj mówi tylko do nich, sama gdybym dostała taki film to uwierzyłabym w Świętego Mikołaja
Komentarz
-
Można tez podarować super emocje. Na przykład jak ktoś się interesuje samochodami to na pewno się ucieszy z czegoś takiego jak to Mam nadzieje, że uda się w jakiś sposób zaktywizować ludzi, żeby przykładali większą uwage do prezentów jakie dają. To nie jest takie proste jak się wydaje. Warto jest coś fajnego znalexć dla swoich bliskich.
Komentarz
-
Zależy co tak naprawdę lubią dostawać Twoi bliscy. Warto kupić im coś związanego z ich zainteresowaniami. Mój młodszy brat uwielbia np. rysować i malować. Sporo wolnego czasu poświęca na swoje hobby, więc wiem że na pewno kupię mu coś związanego z malarstwem. Mam zamiar kupić mu porządny zestaw malarski w kasecie jak na tej stronie . Jestem przekonany, że będzie miał radochę i zajęcie na długie zimowe wieczory
Komentarz
-
Też już powoli zaczynam się rozglądać za prezentami, w głowie mam kilka pomysłów. Najbardziej lubię do standardowego prezentu dołączać coś od siebie, a najlepszym z prezentów ( i najłatwiejszym ) jest ten, o którym marzy osoba obdarowywana. Niestety na chwilę obecną też już pokończyły mi się pomysły...
Komentarz
-
W sumie to ostatni dzwonek, by zacząć rozglądać się za świątecznymi prezentami, ponieważ za nieco ponad tydzień nastanie grudzień. Myślę, że zamiast biegania po sklepach i stania w często długich kolejkach można pomyśleć o zapoznaniu się z ofertą sklepów internetowych w tym zakresie. Nie brakuje tam interesujących propozycji, jak np. tutaj: w rozsądnej cenie
Komentarz
Komentarz