To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Nie ma jak gry planszowe. Zabawa skupiająca rodziny, przyjaciół, jest dreszczyk emocji, rywalizacji, są kombinacje jak grać żeby wygrać. Mojej pięcioletniej córce kupiłam układankę z literkami bawimy się przy niej całą rodziną. Mała uczy się literek, ich układania, uczy się nowych słówek, a ja z mężem wyjaśniamy jej ich znaczenie. A ile przy tym śmiesznych słów stworzymy?! Można, by napisać nowy słowniczek frazeologiczny małej Oli W sklepie internetowym, w którym kupiłam tą układankę mają takie fajne, edukacyjne gry planszowe, że chyba się w nim na dobre zaopatrzę.
Ciekawa opcja to Proponują każdą figurkę, pionka czy planszę na zamówienie. Gry planszowe i karciane różnego rodzaju, jak dla mnie super zabawa, dla dzieciaków jeszcze lepsza.
Komentarz